Web Development Services

Hosting

Eigen e-mail, webruimte en database op een beheerde omgeving

Nadat een website is opgeleverd moet deze online, hier bied ik een oplossing voor met mijn eigen VPS server. Je site wordt gemonitord en up to date gehouden, iets wat erg belangrijk is vanwege de veiligheid. Ook e-mailaccounts en domeinnamen kunnen bij mij ondergebracht worden.

Webshop

Een webshop nodig om je producten te verkopen? Geen probleem, ik ga met behulp van de bekende plugin WooCommerce aan de slag om iets moois neer te zetten!

Wordpress

Door het gebruik van Wordpress kun je makkelijk zelf pagina's aanpassen. Het beheer is erg gebruiksvriendelijk waardoor je simpele dingen zelf kan aanpassen.

Google Analytics

Om precies bij te houden hoeveel bezoekers je krijgt op een dag en hoelang deze blijven, verwerk ik Google Analytics in je site.

Sociale media integratie

Ik integreer social media knoppen in je website om het bezoekers makkelijker te maken om je profiel te bezoeken.

Contact formulier

Vaak wil je dat bezoekers snel contact op kunnen nemen. De drempel om dit te doen wordt door een contact formulier al snel lager aangezien het vrij eenvoudig werkt.

Testomgeving

Tijdens de ontwikkeling van de site zet ik deze op een testsite, zo zie je veranderingen gelijk en kun je hier snel feedback over geven.

Effective Web Development Solutions

Een website op elk apparaat

Tegenwoordig moet een site niet alleen te bekijken zijn op een computer maar bijvoorbeeld ook op een tablet of mobiel.
Door de site responsief (mobielvriendelijk) te maken, levert dit een betere gebruikerservaring op voor bezoekers op een kleiner scherm. Ook beloont Google sites die geschikt zijn voor meerdere apparaten door deze hoger in de zoekresultaten te zetten.

Werken met thema's

Omdat ik gebruik maak van betaalde thema's kan ik een website snel in elkaar zetten en ziet deze er al snel heel mooi uit. Deze manier van werken bespaart de klant tijd en kosten, met in de meeste gevallen een mooier eindresultaat.
Zodra we onze eerste afspraak gehad hebben laat ik wat voorbeeld thema's zien waaruit je kan kiezen. Eenmaal een beslissing genomen ga ik verder werken om dit thema naar je wensen aan te passen.

Effective Web Development Solutions

Mijn eerder website projecten

Bekijk alle projecten